Har du en trädgård men inte tid eller resurser för att sköta den? Marikas Trädgårdstjänster erbjuder dig hjälp till detta vare sig det gäller mindre gårdsarbeten eller större helheter. Ta kontakt så ser vi vad din trädgård behöver. Tillsammans hittar vi en lösning!

 

TJÄNSTER OCH PRISER

Priserna nedan är riktgivande då de fastställs först efter en kartläggning och offert.

 

SKÖTSELPLAN

För att göra en skriftlig skötselpan kartlägger jag din gård och växtligheten. Med dessa skriftliga råd kan du själv sköta din gård och växterna under hela säsongen. Priset för en skötselplan bestämms efter kartläggningen och du får en offert. En liten gård t.ex. radhusträdgård ca. 250€

 

SKÖTSELARBETEN

För dig som vill hålla din trädgård i skick utan att själv behöva göra arbetet. Då kommer jag enligt överenskommelse och ränsar, krattar, klipper gräsmattan osv. T.ex. en liten radhusträdgård som sköts 2ggr/mån 6h a 39€.

 

PLANERING

För dig som vill själv plantera men inte riktigt vet vad och hur gör jag en enklare ritning med växtförslag.  Priset beror på storleken av planteringsområdet. En perennrabatt på ca. 10m2 250€. Du får en offert efter kartläggningen med prisuppgifter.

 

PLANERING + ARBETET

Då du vill ha ett planteringsområde planerat och förverkligat gör jag arbetet till slut! Du får en färdig plantering som du kan njuta av länge! Du får en offert efter kartläggningen. För ett område på ca. 10m2 inkl. Planering och förverkligande ca. 800€ + materialkostnader (växter, mylla, täckmaterial osv)

 

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING

100€

För dig som vill ha råd som löser mindre trädgårdsproblem. Tillsammans går vi igenom problempunkterna på din gård och jag ger dig råd hur du går till väga.

 

GÅRDS STYLING

350€

För dig som vill ha hjälp med att piffa upp gården och terassen t.ex. för en fest eller försäljning. I priset ingår kartläggning, planering och förverkligande (ingår 10h. För de timmar som överskrider debiteras 39€/h)

 

KARTLÄGGNINGS BESÖK

1-2h 80€, debiteras enbart ifall kartläggningen inte leder till kontrakt.

Om du inte hittade svar på dina frågor här ta gärna kontakt så ser vi hurdan hjälp du behöver med din trädgård!

 

Alla priser inklusive moms (24%). Vi förbehåller oss rätten till prisförändringar.

OBS! Arbetets andel berättigar till till hushållsavdrag!

 

Om mig och min trädgårdsfilosofi

Jag arbetar som flygvärdinna och har studerat till trädgårdsmästare vid sidan om arbetet på Axxell Överby vuxenlinjen. Jag har alltid varit intresserad av trädgårdar och växter, men tog det gröna steget för bara några år sen. Jag har under studierna inspirerats av en mängd fina trädgårdar och av växtvärlden.Liksom vi människor är också alla trädgårdar olika, det finns inte bara ett rätt sätt att sköta den. Alla växter har sin egen uppgift i vår omgivning. Våga pröva dig framåt och även misslyckas, på så sätt lär du dig. Om du vill slippa lättare undan, kontakta mig.

 

YHTEYSTIEDOT

Marika Törrönen

marika@perennajapenkki.fi

+358 (0)40 1875564

 

Yrityksen toimipaikka on Sipoo

YHTEYSTIEDOT

Marika Törrönen

marika@perennajapenkki.fi

+358 (0)40 1875564

Yrityksen toimipaikka on Sipoo